sr
en


BIO-GOLD GOLD CREAM


Opis proizvoda

Namenjena je za kožu od normalne ka masnoj i mešovitoj, krema sa zlatnim nitima za celo lice – 24-oro časovna nega.

Preporučuje se i za tretiranje takozvane “T “ zone lica (masno celo i nos, a ostali deo lica suv). Krema ima antioksidans efekat, tako da otklanja višak masnoća na licu. Kao rezultat vidljiva je značajna “popunjenost“ bora tako da koža dobija gladak i vidno podmlađen izgled, idealnog tonusa i vlažnosti. Već nakon prvog korišćenja oseti se blago i prijatno zatezanje kože. 

Osnovni sastojci i karakteristike:
- 24 karatno zlato – dramatično povećava ishranu kože, apsorbciju vlažnosti i zadržavanja vlage u koži
- Ginseng (ženšen) – divlji ginseng koji je drevna trava “eternal life” (večnog života). Bogata Ginsengoside-ima, vitaminom B i mineralima, koji se koriste da stimulišu metabolizam kože kako bi se obezbedila mikrocirkulacija i povećala aktivnost ćelija kože. Takođe eliminiše slobodne radikale da bi se usporio proces starenja.
- Hijaluronska kiselina – održava vodeni balans ćelija kože. Onemogućava stvaranje useka kod suve kože.
- Aloja - sadrži vitamine i minerale, čini kožu vlažnom i glatkom.
- Zeleni čaj - ima vrlo snažan antioksidans efekat, sadrži dosta aktivnih supstanci, astrigens je (deluje na skupljanje bora), ima snažno antibakterijsko, antiinflamatorno.

Način upotrebe

koristiti dva puta dnevno ujutru i uveče posle čišćenja lica ili pre šminkanja. Kašičicom izvući odgovarajuću količinu zlatnog gela i bisernih kuglica, zajedno utrljati i nežno umasirati celom površinom lica. Zlatne niti ne ostaju već ih koža jako brzo ap