sr
en


BIO-GOLD SKIN TONIC


Opis proizvoda

Tonik-serum na bazi zlata.- 60gr

Kao dopuna celokupnog tretmana lica koristi se Bio-gold Skin Tonik-serum, koji pojačava efekat vlaženja kože zbog sadržaja hijaluronske kiseline i pojačano je zateze. Nanosi se ujutru i uveče nežnim utapkavanjem po licu i vratu. Zateže i sužava pore da bi se zadržala vlažnost kože, štiti je od spoljnjih uticaja i kožu ostavlja sjajnom i snažnom baršunastog izgleda. 

Osnovni sastojci i karakteristike:
- 24 karatno zlato - dramatično povećava ishranu kože, apsorbciju vlažnosti i zadržavanja vlage u koži.
- Silk peptide - obezbeđuje neophodnu ishranu kože i stimuliše metabolizam ćelija kože
- Hijaluronska kiselina - ovlažavajući faktor. Održava vodeni balans ćelija kože. Onemogućava stvaranje useka kao kod suve kože.
- D-pantenol –Lako prodire u strukturu kože gde vezuje i zadržava vodu, čime joj daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost.
- Matrixyl 3000 – Pokreće prirodnu sintezu komponenata matriksa kože, odnosno potpornih, ekstracelularnih proteina, kao što su kolagen i elastin. Na taj način podtiče kolagena vlakna i poboljšava elastičnost kože.

Način upotrebe

Način upotrebe: kao i krema i antirid, tonik se koristi dva puta dnevno, ujutu i uveče, s tim što se prvo nanosi tonik pa kada ga koža apsorbuje onda se nanose krema i antirid. Tonik-serum se nakon nanošenja ne ispira !!!