sr
en


CAVIAR & DIAMOND TREATMENT EYE SERUM


Opis proizvoda

 Krema za negu osetljivog predela oko očiju na bazi kavijara, 20 gr

Serum za lifting predela oko očiju je lagana formula koja ostavlja glatki film na koži koji se brzo apsorbuje nakon nanošenja. Sadrži ekstrakte kavijara koji hrane i zateže kožu zajedno sa dijamant Sirt-om koji pomaže da se održi mladalački izgled u predelu oko očiju. Ekstrakt belamcande učvršćuje kožu, pomaže u smanjivanju bora i finih linija oko očiju. Serum za predeo kože oko očiju daje svež izgled i može se koristiti ispod šminke.

Osnovni sastojci i karakteristike:
- Kavijar - kavijar ima neobično visoke proporcije vitamina, minerala, lipida i proteina. ovo ga čini najsavremenijim sastojkom za kozmetičke formulacije, dizajnirane kao eliksira večne mladosti. Hemijski sastav kavijara je veoma sličan onom kod epidermalnih ćelija mlade kože sa velikim proporcijama esencijalnih masnih kiselina, amino kiselina, mineralnih soli, vitamina B, cinka i gvođža.
- Dijamant&Sirt - sirtuin je kalsa enzima koji stimulišu biohemijske reakcije unutar ćelija. Dijamant sirt je konjugovano jedinjenje napravljeno od silikatnih dioksidnih mikrosfera pokrivenih dijamantskim agregatom koji vezuje Sirtuin-podobni peptid za njegovu upotrebu u anti-ageing tretmanima.
- Belamcanda ekstrakt - belamcanda je biljka koja pripada porodici Irisa, koji se obično koriste u Kini, Japanu i Koreji i poznata je u njihovoj tradicionalnoj medicini vekovima. Zahvaljujući snažnim antioksidantima i slobodnim radikalima, sjajan je sastojak preparata u kozmetici, posebno protiv starenja, inhibirajući efekte kolagenaza koji razgrađuju kožna kolagena vlakna.
- Arganovo ulje - dodatno hrani i hidrira kožu.

Način upotrebe

koristiti dva puta dnevno ujutru i uveče posle čišćenja lica ili pre šminkanja.