sr
en


CAVIAR & DIAMOND TREATMENT FACE CREAM


Opis proizvoda

 Krema za 24h negu zrele kože na bazi kavijara za celo lice - 60gr

Visoko kvalitetna formula sa kompleksom ekstrakta kavijara, dijamanta&Sirt, hijaluronske kiseline, kofeina i još dodatnih sastojaka koji zatežu kožu i pružaju antioksidativne benefite i redukuju bore i fine linije. Kavijar je izvor hranljivih sastojaka koji daje koži elastičnost i izvor je mladosti. SIRTUINS deluje kao anti-ageing faktor i kofein pomaže u smanjenju podbulosti i ispravlja već nanetu štetu. Hijaluronska kiselina hidrira kožu i pomaže u smanjenju bora i finih linija. Ova lagana formulacija se lako apsorbuje u kožu i brzo daje efekat zatezanja. Može se koristiti i kao podloga za šminku.

Osnovni sastojci i karakteristike:
- Kavijar - kavijar ima neobično visoke proporcije vitamina, minerala, lipida i proteina.Ovo ga čini najsavremenijim sastojkom za kozmetičke formulacije, dizajnirane kao eliksira večne mladosti. Hemijski sastav kavijara je veoma sličan onom kod epidermalnih ćelija mlade kože sa velikim proporcijama esencijalnih masnih kiselina, amino kiselina, mineralnih soli, vitamina B, cinka i gvožđa.
- Dijamant&Sirt - sirtuin je klasa enzima koji stimulišu biohemijske reakcije unutar ćelija. Dijamant sirt je konjugovano jedinjenje napravljeno od silikatnih dioksidnih mikrosfera pokrivenih dijamantskim agregatom koji vezuje Sirtuin-podobni peptid za njegovu upotrebu u anti-ageing tretmanima.
- Ginseng - divlji ginseng koji je drevna trava "Eternal life" (večnog života). Bogata Ginsengoide-ima, vitaminom B i mineralima, koji se koriste da stimulišu metabolizam kože kako bi se obezbedila mikrocirkulacija i povećala aktivnost ćelija kože. Takođe eliminiše slobodne radikale da bi se usporio proces starenja.
- Kofein - ima antioksidativni efekat. Usporava preterano starenje kože uzrokovano Suncem, toplotom i nečistoćama, i sprečava oštećenja. Takođe, ublažava upalne procese, iritacije i crvenila kože.
- Hijaluronska kiselina - održava vodeni balans ćelija kože. Onemogućava stvaranje useka kod suve kože.

Način upotrebe

koristiti dva puta dnevno ujutru i uveče posle čišćenja lica ili pre šminkanja.