sr
en


CAVIAR & DIAMOND TREATMENT MICELLAR FLUID


Opis proizvoda

 Micelarni fluid na bazi kavijara za čišćenje lica i predela vrata, 200 ml

Micelarni fluid je sredstvo za čišćenje i toniranje lica, odgovarajuće za osetljivu kožu. sadrži kompleks kavijar & dijamant koji pomaže da se održi zategnutost i hidratacija kože. kavijar je pun proteina, vitamina i minerala. Svakodnevnim korišćenjem stimuliše kožu, stvarajući svež efekat koji ostavlja kožu sa zategnutijim, mladalačkijim izgledom.

Osnovni sastojci i karakteristike:
- Kavijar - kavijar ima neobično visoke proporcije vitamina, minerala, lipida i proteina. Ovo ga čini najsavremenijim sastojkom za kozmetičke formulacije, dizajnirane kao eliksira večne mladosti. Hemijski sastav kavijara je veoma sličan onom kod epidermalnih ćelija mlade kože sa velikim proporcijama esencijalnih masnih kiselina, amino kiselina, mineralnih soli, vitamina B, cinka i gvožđa.
- Dijamant&Sirt - Sirtun je klasa enzima koji stimulišu biohemijske reakcije unutar ćelija. Dijamant sirt je konjugovano jedinjenje napravljeno od silikatnih dioksidnih mikrosfera pokrivenih dijamantskim agregatom koji vezuje Sirtuin-podobni peptid za njegovu upotrebu u anti-ageing tretmanima.
- Vitamin E - hrani kožu, ubrzava metabolizam, povećava elastičnost i štiti kožu od starenja.
- Glicerin - štiti ožu od spoljašnjih uticaja, pruža joj lep, zdrav i negovan izgled. Ima osobinu da privlači i vezuje vodu iz spoljašnje sredine ili da je koristi iz dubljih slojeva kože i tako održava površinski sloj kože hidriranim.

Način upotrebe

naneti ujutru i uveče uz pomoć tupfera/vatice na predeo lica i vrata.