sr
en


COLLAGEN MULTI-ACTIVE CREAM


Opis proizvoda

Krema na bazi kolagena za sve tipove zrele kože - 60gr

 
Kolagen Multi-aktivna krema deluje kao regenerativni kompleks na koži. Dve odvojene faze kreme omogućavaju maksimalnu efikasnost aktivnih faktora. Krema štiti kožu od agresivnih spoljnih faktora, ima   revitalizirajući i hranljivi efekat na ćelije kože. Bogata kolagenom poboljšava procese regeneracije u epidermisu. Poboljšava i stabilizuje nivo hidratacije. Nežno zateže kožu i intenzivira njenu elastičnost, vidljivo umanjuje bore. Podmlađuje zrelu kožu. Redovnim korišćenjem Kolagen multi-aktivne kreme, odlaže se proces starenja. Odgovarajuća  za sve tipove kože.
 
Osnovni sastojci i karakteristike:
Prirodni kolagen: Kolagen je vrsta proteina sadržan u prirodnom sastavu kože, u dubinskom sloju, dermisu. Daje koži izdržljivost i čvrstinu, otpornija je na spoljašne faktore,  na pojavu iritacija i alergijskih reakcija.
Elastin: Vrsta proteina uključena u prirodni sastav kože. Čini kožu elastičnom i pruža joj otpornost na pokrete.
Ekstrakt ženšena: divlji ginseng koji je drevna trava “eternal life” (večnog života). Bogata Ginsengoside-ima, vitaminom B I mineralima, koji se koriste da stimulišu metabolizam kože kako bi se obezbedila mikrocirkulacija i povećala aktivnost ćelija kože. Takođe eliminiše slobodne radikale da bi se usporio proces starenja.
Hijaluronska kiselina: održava vodeni balans ćelija kože. Onemogućava stvaranje useka kod suve kože.

 

 

Način upotrebe

Svakog dana, ujutru i uveče, nakon čišćenja lica, zahvatite kašičicom odgovarajuću količinu kreme i nežno umasirajte u lice do potpune apsorpcije.