sr
en


COLLAGEN MULTI-FUNCTION SERUM


Opis proizvoda

Serum na bazi kolagena za sve tipove zrele kože – 30 gr

 

Multi-funkcioni serum je namenjen zahtevnim ženama, koje traže snažnu i naprednu tehnologiju protiv starenja kože. Inovativan recept čine jedinstveni aktivni sastojci koji vidljivo umanjuju fine linije i bore na koži lica i dekoltea.  Sinergija specilanih svilenih proteina sa prirodnim kolagenom i elastinom intenzivira strukturu kože,  daje joj  popunjen  i zategnut izgled. Kolagen serum oblikuje konture lica i ponaša se kao ne invazivni lifting. Sadrži D-pantenol koji na prirodan način neutrališe nepoželjne simptome  iritacije kože, čineći je glatkom i elastičnom. Hijaluronska kiselina čini kožu veoma dobro hidriranom i fleksibilnom. Odgovarajući za sve tipove kože.

 

Osnovni sastojci i karakteristike:

Prirodni kolagen: Kolagen je vrsta proteina sadržan u prirodnom sastavu kože, u dubinskom sloju, dermisu. Daje koži izdržljivost i čvrstinu, otpornija je na spoljašne faktore,  na pojavu iritacija i alergijskih reakcija.

Elastin: Vrsta proteina uključena u prirodni sastav kože. Čini kožu elastičnom i pruža joj otpornost na pokrete.

Svileni proteini: Prirodna proteinska vlakna koja utiču na elastičnost kože.

D-pantenol: Lako prodire u strukturu kože gde vezuje i zadržava vodu, čime joj daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost.

Hiijaluronska kiselina: održava vodeni balans ćelija kože. Onemogućava stvaranje useka kod suve kože.

 

 

Način upotrebe

Nanesite odgovarajuću količinu seruma na očišćeno lice, i predeo vrata i dekoltea . Nanositi svakodnevno, pre kreme.