sr
en


PHYTOSILVER DAY CREAM


Opis proizvoda

Dnevna, zaštitna krema za kožu od normalne ka suvoj. - 60gr

Održava sekrecioni balans sebuma (masnoće), sprečava pojavu akni usled zapušenih pora i čini kožu mekanom i nežnom. Štiti kožu od klimatskih promena i ekoloških faktora, sprečava starenje kože, omogućava da vaš make-up bude trajan i transparentan tokom celog dana. Preparat ne izlagati svetlosti, visokoj i niskoj temperaturi.

Osnovni sastojci i karakteristike:
- Bio-srebro – reguliše sekreciju sebuma (masnoća) i balans suve i masne kože, vrši apsorpciju i eliminisanje kožnih bakterija i fermenata od kojih klice (bakterije) zavise.
- Ginseng (ženšen) – divlji ginseng koji je drevna trava “eternal life” (večnog života). Bogata Ginsengoside-ima, vitaminom B i mineralima, koji se koriste da stimulišu metabolizam kože kako bi se obezbedila mikrocirkulacija i povećala aktivnost ćelija kože. Takođe eliminiše slobodne radikale da bi se usporio proces starenja.
- Kofein – ima antioksidativni efekat. Usporava preterano starenja kože uzrokovanog Suncem, toplotom i nečistoćama i sprečava oštećenja. Takođe ublažava upalne procese, iritacije i crvenila kože.
- Kamilica - Ima umirujuće dejstvo na nadraženu i osetljijvu kožu.
- Angelica - Ubrzava ćelijski metabolizam kože i povećava njenu aktivnost. Izbeljuje kožu i sprečava pigmentaciju kože.
- Hijaluronska kiselina – održava vodeni balans ćelija kože. Onemogućava stvaranje useka kod suve kože.

Način upotrebe

koristiti ujutru. Kašičicom izvući odgovarajuću količinu srebrnog gela i bisernih kuglica, zajedno utrljati i nežno umasirati celom površinom lica. Srebrne niti ne ostaju već ih koža jako brzo apsorbuje. Odlična je kao podloga za šminku.