sr
en


PHYTOSILVER MOISTURIZING CREAM


Opis proizvoda

Hidratantna dnevna krema za negu kože od normalne ka masnoj i mešovitoj. - 60gr

Reguliše sekreciju masne kože i vrši prevenciju tj. zaštitu kože od stvaranja akni i grubih pora nastalih usled prekomerne masnoće i sekrecije kože. Hijaluronska kiselina koja se nalazi u proizvodu ima ulogu “molekularnog sunđera” što čini kožu vlažnom, održava joj balans, povećava elastičnost i štiti kožu od boranja tako da je ostavlja mekanom i nežnom. Preparat ne izlagati svetlosti, visokoj i niskoj temperaturi.


Osnovni sastojci i karakteristike:
- Bio-srebro – reguliše sekreciju sebuma(masnoća) i balans masne kože, vrši apsorpciju i eliminisanje kožnih bakterija i fermenata od kojih klice (bakterije) zavise.
- Ginseng (ženšen) – divlji ginseng koji je drevna trava “eternal life” (večnog života). Bogata Ginsengoside-ima, vitaminom B i mineralima, koji se koriste da stimulišu metabolizam kože kako bi se obezbedila mikrocirkulacija i povećala aktivnost ćelija kože. Takođe eliminiše slobodne radikale da bi se usporio proces starenja.
- Kofein – ima antioksidativni efekat. Usporava preterano starenja kože uzrokovanog Suncem, toplotom i nečistoćama i sprečava oštećenja. Takođe ublažava upalne procese, iritacije i crvenila kože.
- Kamilica – Ima umirujuće dejstvo na nadraženu i osetljijvu kožu.
- Lotos – Indijski lotos se od davnina koristi u kineskoj medicini. Utiče umirujuće na kožu.
- Hijaluronska kiselina – održava vodeni balans ćelija kože. Onemogućava stvaranje useka kod suve kože.

Način upotrebe

koristiti ujutru. Kašičicom izvući odgovarajuću količinu srebrnog gela i bisernih kuglica, zajedno utrljati i nežno umasirati celom površinom lica. Srebrne niti ne ostaju već ih koža jako brzo apsorbuje. Odlična je kao podloga za šminku.