sr
en


PHYTOSILVER SKIN TONIC


Opis proizvoda

Tonik-serum sa bio-srebrom za predeo lica i vrata. - 60gr

Tonik nanositi pre kreme. Hrani i ovlažuje kožu, reguliše sekreciju sebuma (masnoća) i održava vodeni balans kože. Zateže pore i preventivno deluje na kožu protiv pojave opuštenosti i stvaranja akni, čini kožu svilenkastom i glatkom. Tonik ne služi za čišćenje lica ne ispira se !

Osnovni sastojci i karakteristike:
- Bio-srebro – reguliše sekreciju sebuma (masnoće) i balans suve i masne kože, vrši apsorpciju i eliminisanje kožnih bakterija i fermenata od kojih klice(bakterije) zavise.
- Ginseng (ženšen) – divlji ginseng koji je drevna trava “eternal life” (večnog života). Bogata Ginsengoside-ima, vitaminom B i mineralima, koji se koriste da stimulišu metabolizam kože kako bi se obezbedila mikrocirkulacija i povećala aktivnost ćelija kože. Takođe eliminiše slobodne radikale da bi se usporio proces starenja. 
- D-panthenol – Lako prodire u strukturu kože gde vezuje i zadržava vodu, čime joj daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost.
- Aloe - Vlaži kožu, čini je mekšom i sprečava njena zapalenja.
- Hijaluronska kiselina – održava vodeni balans ćelija kože. Onemogućava stvaranje useka kod suve kože.

Način upotrebe

tonik se koristi dva puta dnevno, ujutu i uveče, s tim što se prvo nanosi tonik pa kada ga koža apsorbuje onda se nanose krema i antirid. Tonik-serum se nakon nanošenja ne ispira !!!