sr
en

PULANNA

U Tianinu, Kina (100 km od Pekinga) je 1984. godine osnovan Naučno-tehničko istraživački institut za kozmetiku, koji je integrisao naučna istraživanja i proizvodnju. Institut je okupio nekoliko izvanrednih eksperata u polju kozmetike i medicine. Direktor instituta Shu Xiaoxian je bio nagrađen kao naučnik sa izuzetnim doprinosima. Dobitnik je druge državne nagrade za inovaciju, 7 proizvoda instituta je nagrađeno, 12 uspešno patentirano.

Radeći na studiji "Kozmetika na bazi kineskih biljaka", institut je razvio oko 100 vrsta Pulanna prirodnih biljnih preparata u okviru 15 kolekcija.

Pulanna kozmetika je dosta nagrađivana za njen visoki kvalitet i visoki tehnološki postupak proizvodnje. Sedam međunarodnih nagrada je proslavilo Pulannu u inostranstvu, uključujući zlatne medalje na 17., 18., 20. i 22. Međunarodnom sajmu kozmetike i farmacije. Pulanna je bila sponzor 57. i 59. izbora za Miss World.

Poslednjih godina, potražnja za Pulanna preparatima je značajno porasla, tako da je deo proizvodnje prebačen u EU, odakle se vrše isporuke za područje Evrope.

Osnovna karakteristika Pulanna preparata je njena dvofazna formulacija, gelasto-kremasta struktura, koja omogućava bolju apsorbciju hranljivih sastojaka.