Svakodnevni napredak tehnologije uključuje u aktivnost i oblast dodatne usluge i vrednosti, pa tako i sam segment farmaceutske i kozmetičke industrije. Skok na ovom polju i pomeranje granica kada je u pitanju terapija i dijagnostikovanje različitih stanja u čitavom organizmu, uzrokuje logičan sled prema kojem moramo povećati sopstvena znanja i poboljšati sebe kada je reč o našoj ulozi u sistemu nege klijenata i pacijenata. Jedan od načina na koji to možete učiniti su upravo naši dijagnostički alati – aparati za analizu kože i kose/skalpa i uređaj Vitastiq PRO za određivanje nivoa vitamina i minerala u organizmu.

Mnogi zapravo ne shvataju suštinu koja podrazumeva značaj ovih aparata, koji su benefiti ili čak ne znaju šta bi analizator mogao da uradi. Ono kako bi mogli da opišemo ove sofisticirane modele aparata je „korak ka ultimativnoj budućnosti analize“. Naši modeli aparata pružaju mogućnost da:
• otkrijete mnoštvo različitih stanja kože i kose/skalpa pogledom na mikroskopskom nivou i pod različitim uveličanjem,
• fotografišete i snimate video zapise područja/regije od interesa za dalji tok tretmana,
• preuzmete fotografije i čuvate rezultate u formi izveštaja u okviru kartona klijenta,
• učinite rezultat vidljivim uporednom analizom, analizom pre i posle tretmana ili nakon određenog vremenskog intervala,
• preporučite pacijentima adekvatnu suplementaciju, prirodne izvore vitamina i minerala, savet balansirane ishrane uz preporuku za regulaciju deficita ili suficita
• pratite trend 30 nutrijenata nakon određenog vremenskog intervala i primene odgovarajuće suplementacije
• podrška životnom stilu koja pruža informacije od značaja za fiziološko stanje.

Ovakav vid konsultacije i pogled na celokupno stanje organizma je relativno nepoznat ali ne poznaje druge reči sem pohvale, isticanja vaše usluge, dodatne vrednosti i postizanja liderskog statusa. Ono što smo želeli je da vam u nastavku teksta predstavimo benefite i pogodnosti koje će učiniti neki od modela naših aparata kao idealno sredsto za napredak vašeg centra, klinike, ordinacije ili apoteke.

1. PRENOSIVOST
Jedna od glavnih pogodnosti ovih aparata je mogućnost lake prenosivosti, hand-held bežični modeli koji ne zahtevaju specijalnu organizaciju vašeg prostora. Ova funkcija olakšava i samu analizu budući da se možete lako kretati u prostoru i oko pacijenta kako bi snimili i analizirali željeno područje iz odgovarajućeg ugla, odnosno stavljate klijenta u glavni fokus u svakom trenutku.

2. ALAT KOJIM SE SLEDE VAŠA UPUTSTVA I EKSPERTSKA PREPORUKA
Nažalost, većina nema uvida u sopstveno stanje dok ne oseti same fizičke manifestacije. Vaš stručni savet možda neće biti prihvaćen jer pacijenti ili klijenti ne osećaju i sami dehidrataciju koju vi uočavate. Međutim, ukoliko imate aparat za analizu kože, detaljnom analizom ćete moći da pokažete sam koren problema. Takođe ćete moći i da prikažete digitalne fotografije stvarne kože. Uz kameru uređaja i uveličanje i do 1000 x imaćete jasnu sliku stanja. A klijenti će imati mogućnost da dubinski pogledaju svoju suvu, masnu ili pak istanjenu kožu. Ovo pomaže i služi kao alat da se slede vaša uputstva i preporuka, jer videti znači verovati.

3. VIDLJIVI REZULTATI UZ INDIVIDUALAN PRISTUP
Inovativna softverska podrška pruža mogućnost preporuke tretmana i proizvoda za negu, kao i suplemenata iz vašeg asortimana, shodno individualnim potrebama. Ovakav pristup garantuje rezultat koji možete i prikazati budući da se svi rezultati čuvaju u kartonu klijenta prema datumu merenja, uz mogućnost prikaza stanja pre i posle.

4. INFORMISANOST
Svoje klijente i pacijente obaveštavajte informacijama o sopstvenom zdravlju i stanju dajući im prikaz njihove kože i skalpa u vidu neverovatnih fotografija i video zapisa visoke rezolucije.

5. SIGURNOST
Uz ovu uslugu imate mogućnost jasnije dijagnoze sa više sigurnosti. Možete formirati plan individualne nege koji će ciljati na probleme koji se kriju u samoj unutrašnjosti kože i pre nego što postanu vidljivi. Kako bi vašim pacijentima i klijentima pružili kvalitetnu negu koja je uvek korak ispred, odgovor pronađite u odgovarajućem analizatoru.

Na našem web sajtu možete pogledati dodatne informacije o pojedinačnim modelima aparata, a takođe nas možete i kontaktirati i zakazati vašu besplatnu prezentaciju.

Vaš odabir za napredak je najnovija tehnologija. Mi vam nudimo rešenje.