Vrlo je često da ste zadovoljni proizvodima koje preporučujete svojim pacijentima i izgleda da većinom ostvaruju efekat, međutim ne na svima. Način na koji proizvod deluje na osobu zavisi od mnogih faktora, poput ishrane, spoljašnje sredine i okruženja, nivoa hormona itd. Pacijenti mogu imati problema na skalpu poput suvoće, osetljivosti, masnoće; njihova kosa može biti previše tanka ili može ispucati, koža može biti previše masna, suva, osetljiva, imati akne, bore ili tamne fleke. Previše je različitih pitanja koja zahtevaju različita rešenja.

Kao farmaceuti možete ponuditi bilo koji proizvod za koji mislite da će pomoći vašim pacijentima, ali ne mora nužno značiti da će svima ostvariti isti efekat. Svaki klijent ima različite potrebe i to je teško uočiti direktno na površini. Koža je najveći organ koji imamo i još uvek se ne brinemo dovoljno o njoj, dobijamo proizvode bez da shvatimo da ne znamo šta je zapravo problem sa kožom našeg klijenta.
Dakle, definitivno želite da ponudite ne samo najbolje proizvode (bez obzira na cenu), već dugoročno rešenje za svakog klijenta.
Mi vam nudimo rešenje! Pružite dubinsku i detaljnu analizu koja će vam pokazati koren problema svakog vašeg klijenta.

DIJAGNOSTIČKI SISTEMI KAO BUDUĆNOST ANALIZE
Upoznajte novu eru brige o vašim klijentima, a mi vam to olakšavamo. Naši dijagnostički sistemi pružaju mogućnost da zajedno sa vašim pacijentima pogledate šta se zapravo dešava sa kožom i skalpom ili kosom u datom trenutku. Ova jednostavna i sveobuhvatna analiza vam pruža mogućnost dalje preporuke proizvoda iz vašeg asortimana shodno individualnom statusu. Pružite garanciju na rezultat uz vizuelni prikaz efekata koji ste postigli kod svakog pojedinačnog klijenta zahvaljujući personalizovanom pristupu. Opis onoga čemu ova usluga doprinosi je zadovoljstvo pacijenata, lojalniji odnos, njihova dalja preporuka vaše apoteke kao mesta gde se pruža ovakva usluga koja definitivno doprinosi liderskom statusu.