Tretman je namenjen svim tipovima kože sa ciljem regeneracije, vraćanja vlažnosti nakon letnjeg perioda, povratka kože u pH balansirano stanje, regulacije bakterijske flore prisutne na koži u količini od preko 100 biliona. Kada su bakterije raznolike i u simbiozi, naša koža je zdrava. U trenutku kada dođe do gubitka ravnoteže i dominacije neke od patogenih bakterija, nastupaju patološka stanja i manifestna oštećenja.

35 by REVIDERM je neinvazivni tretman koji brzo i učinkovito regeneriše kožu. Neophodan je zato što kombinacijom više dermokozmetičkih postupaka i preparata, kožu vašeg lica očigledno podmlađuje i hidrira, čineći je zdravom i blistavom.

OSNOVU TRETMANA ČINE:

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je tretman koji je napravio pravu revoluciju u dermatologiji. Istovremeno moćan, a nežan prema vašoj koži, ciljano uklanja mrtve ćelije površinskog sloja kože uz pomoć Reviderm Skin Peelera, stimulirajući snažan rast novih zdravih ćelija.

ULTRAZVUK

Ultrazvuk se koristi kako bi se pomoću ultrazvučnih talasa i određenih frekvencija i pulsacija aktivni sastojci iz seruma uspešnije apsorbovali do dubinskih slojeva kože. Tri vrste pulsacija koje stvara ultrazvuk mogu ostvarivati efekte podizanja, dreniranja i/ili mogu otapati. U zavisnosti od samog stanja kože, procenjuje se odabir pulsacije.

Koji preparati se koriste u tretmanu i zašto?

Nakon mikrodermoabrazije i ultrazvuka, potrebno je osigurati i određene aktivne sastojke, kako bi se ostvareni rezultati dodatno optimizirali i zadržali.

REVIDERM sheet maske

Kako je koža adekvatno pripremljena, aktivni sastojci maske za lice će se apsorbovati uz doprinošenje maksimalnih efekata. Jedan od aktivnih sastojaka je hyaboost complex koji stimuliše sintezu hijaluronske kiseline i povećava elastičnost kože. Sam izbor maske zavisi od problematike kože.

ECM repair concentrate HD

Visoko koncentrovani serum koji dodatno učvršćuje kožu. Aktivni sastojak MatriBuild® regeneriše osnovnu strukturu vezivnog tkiva, smiruje i povećava nivo elastičnosti.

Pro microbiome serumi

Pro microbiome serumi blokiraju komunikacijske signale patogenih bakterija, sprečavaju stvaranje štetnog biofilma i stvaraju optimalne uslove za uravnoteženo i balansirano stanje kože.


#35byreviderm tretman je jedinstven na tržištu po količini postupaka i aktivnih sastojaka koji se koriste kako bi vaša koža povratila zdrav i blistav izgled. Dostupan je do 31.12.2021. po promotivnoj ceni u vašem omiljenom Reviderm centru, stoga požurite i zakažite na vreme termin uz koji ćete obožavati svoju kožu.