retA tretman by REVIDERM je namenjen kao prevencija starenja, kod zrele kože sa vidljivim znakovima starenja, za kožu koja je umorna, za pušačku kožu i kožu sa oslabljenim tonusom lica.

Idealan je i za žene u menopauzi, a preporučuje se i kod zrele kože sa problematikom radi brzog i vidljivog regulisanja nečistoće tena uz pomoć Revidermovog retinoata kao aktivnog sastojka.

Osnovu tretmana čine:

1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)
2. Enzimatski piling: enzyme peeling liquid + enzyme peeling paste
3. Reviderm mikrodermoabrazija
4. Reviderm UZV sa patentiranom Contour lift formulom
5. Aplikacija skin rejuvenation mask
6. Završna nega: retA+ serum i retA cream

Preparati koje koristimo u koraku završne nege:

retA+ serum
RetA+ serum koncentrat poseduje izuzetno visoke performanse za obnavljanje ćelija i dubinsko zatezanje tkiva.
Glavni aktivni sastojak je retinoid najnovije generacije aktivni koji kombinuje intenzivne i trajne učinke protiv starenja sa najboljom mogućom kompatibilnošću sa samom kožom.
Serum sadrži i vitamin A koji osigurava ravnomernu teksturu kože uz vidljivo smanjenje bora i olakšanje kože, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, osigurava se dubinska hidratacija sa dugotrajnim učinkom.

retA cream
retA+ krema je zaglađujuća 24-časovna krema za poboljšanje otpornosti i elastičnosti kože uz novu generaciju vitamina A.
Krema vidljivo zateže i zaglađuje kožu regulacijom celularnog ciklusa i jačanjem kolagenih vlakana, a vitaminski kompleks A-B-C podmlađuje kožu stvarajući elegantnu teksturu sa svilenkastim osećajem. Ten postaje ujednačen uz svež i blistav prirodni sjaj.

retA tretman je jedinstven na tržištu jer podmlađuje vašu kožu pomoću sastojaka visokih performansi koje se nanose nakon adekvatnog čišćenja i peelinga. retA tretman će biti dostupan po promotivnoj ceni u vašem omiljenom Reviderm centru do 31.03.2022., stoga požurite i zakažite vaš termin na vreme.