Vaša koža je zimi izložena hladnoći napolju a suvom i zagrejanom vazduhu unutar zatvorenog prostora.
Sa dolaskom proleća, poput nas, i naša koža žudi za promenom. Promena dolazi u vidu regeneracije, neophodne vlage i dobre/prave/ najbolje moguće zaštite kože, a dobra je zaštita gotovo polovina posla. Reviderm to odlično zna i omogućava. Zato smo to znanje preneli u poseban prolećni tretman namenjen apsolutno svima jer svaka koža zaslužuje ovakav tretman.

Uz PROTECT ME tretman koži vraćamo neophodnu hidrataciju, hranimo i obogaćujemo ćelije kiseonikom, povećavamo celularni kapacitet i vraćamo koži sjaj i blistavost.
Na taj način kožu štitimo i pripremamo za leto koje uz visoke temperature, jako sunce i znojenje kožu dovodi u stanje stresa.

PROTECT ME tretmanom uklanjaju se izumrle ćelije kože i stimuliše se rast novih. Aktivnim sastojcima koža se dodatno trenira i revitalizuje, osigurava se adekvatno hranjenje i vlaženje bez puno lipida. Obnovljena koža se dodatno štiti i uravnotežava se njen microbiom.

Osnovu tretmana čine:

1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)

2. Enzimatski piling uz Enzyme peeling liquid + Enzyme peeling paste

3. Stimulacija cirkulacije

4. Reviderm mikrodermoabrazija

5. Reviderm ultrazvuk

6. CARE ampula

7. Calming Hydro maska + Instant lifting booster

8. Solar skin shield + Pro microbiome serum

PROTECT ME tretman sadrži do sada najveći broj preparata u završnoj nezi, a sve kako bi se vašoj koži osigurala optimalna regeneracija i zaštita.

Ÿ CERA ampule
CERA repairing ampula za kožu pod stresom pomaže zahvaljujući inteligentnoj formuli za jačanje kožne barijere. Ceramidni kompleks fosfolipida i sfingolipida podržava regeneraciju barijere i smanjuje gubitak vlage. Lipidna barijera se obnavlja i koža postaje podatnija te omogućava zadržavanje vlage u potkožju.

Ÿ Pro microbiome serum
Ovi serumi predstavljaju sjajan dodatak dnevnoj rutini. Njihova osnovna uloga je dovesti bakterije, koje žive na vašoj koži, u ravnotežu. Odlično se nadopunjuju sa dnevnom SPF zaštitom.

Ÿ Solar skin shield
Ovaj inovativni proizvod štiti kožu i njena kolagenska vlakna od sunca i starenja te pouzdano sprečava celularna oštećenja i prevremeno starenje kože.
PROTECT ME tretman jedinstven je na tržištu jer daje vašoj koži zaštitu uz pomoć aktivnih sastojaka visokih performansi kojima se koža obogati nakon adekvatnog dubinskog čišćenja i pilinga.

PROTECT ME tretman je od sada dostupan po promotivnoj ceni do 30.06.2022.

Kontaktirajte vaš najbliži REVIDERM centar i zakažite na vreme vaš termin za PROTECT ME tretman kojim ćete osvežiti, podržati i zaštititi vašu kožu!